skip to Main Content
050 467 0442 toimisto@kotirakentajat.fi

KOTI Rakentajat Kuopio Oy

Asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua jo vuodesta 1988

Kotirakentajat ovat nimensä mukaisesti rakentaneet tuhansia koteja ja muita rakennuksia jo monen vuosikymmenen ajan. Kolmekymppisiään yritys juhlisti vuonna 2018. Pitkän rakennustaipaleen aikana on kertynyt rutkasti kokemusta, osaamista ja ammattitaitoa.

Kotirakentajien oma kotipesä on rakennettu Savon sydämeen Kuopioon, jossa suurinosa yrityksen rakennustyömaistakin sijaitsee. Vanhasta sanonnasta poiketen Kotirakentajien savolainen väki on kierouden sijaan rehtiä ja rehellistä. Palvelu on luotettavaa ja työnjälki laadukasta.

Työn laadun takeena Kotirakentajat kouluttautuvat aktiivisesti ja pitävät etupainotteisesti tietonsa ajan tasalla uusista asetuksista ja säädöksistä. Yritys pitää tärkeänä toimittaa aina asiakkaalle kaikki tuotekortit ja käyttöturvallisuusohjeet.

Yritys kasvaa

Sana hyvin hoidetuista rakennus- ja saneeraustöistä on lähtenyt lumivyöryn lailla kiirimään. Yritys on kasvanut moninkertaisesti elinkaarensa aikana.

Savolaisyrityksen palkkalistoilla on tällä hetkellä vakituisesti 20 henkilöä, ja kesäisin töitä paiskii jopa 70 rautaista ammattilaista. Kotirakentajien toiminnan yksi perusperiaatteista on hyvinvoiva henkilöstö ja siihen panostetaan arjessa.

Monipuolista rakentamista

Kotirakentajat eivät rakenna pelkästään kauniita koteja vaan myös julkisia rakennuksia. Rakennuskokemusta on pitkän historian aikana kertynyt monipuolisesti erityylisistä kohteista. Kotirakentajien osaaviin käsiin on luotettu muun muassa virastojen, päiväkotien ja koulujen rakennusprojekteissa.

Vahinko- ja sisäilmakorjaukset ovat yrityksen ydinosaamista. Kotirakentajat ovatkin monien vakuutusyhtiöiden luotettu yhteistyökumppani. Joskus raivoavat myrskyt aiheuttavat vahinkoa rakennuksille ja putkia pamahtelee rikki. Kotirakentajien osaamisella isotkin vahingot saadaan ketterästi korjattua.

Viime vuosina paljon puhetta herättäneet sisäilmakorjaukset kuuluvat Kotirakentajien erikoisosaamiseen. Varsinkin julkisissa kiinteistöissä yrityksen tietotaito sisäilmaongelmista on päässyt käytäntöön – erilaisiin kiinteistöihin on tehty eri asteisia korjauksia, kuten rakenteiden tiivistyksiä.

Brändin rakennusta

Kotirakentajat ovat vuosien varrella rakentaneet kiinteistöjen lisäksi myös omaa brändiään. Yrityksessä on vahva arvopohja, johon koko toiminta perustuu.

Yrityksen arvoja ovat mm.

  • Asiakaslähtöisyys
  • Rehellisyys
  • Ketteryys
  • Kilpailukyky

Vastuu ympäristöstä

Kotirakentajat kantavat kortensa kekoon myös ympäristöasioissa. Toiminnassa on suunnitellusti huomioitu esimerkiksi jätteiden loppusijoitukset, ongelmajäte ja kierrätys. Jätteiden koordinointiin valmistaudutaan aina etukäteen.

Ympäristöasioiden uusista tuulista Kotirakentajat pitävät tietonsa ajan tasalla ja tiedottavat niistä henkilöstöään sekä asiakkaitaan. Turvallinen, luotettava ja laadukas rakentaminen ympäristöä suojellen on Kotirakentajien toiminnan keskiössä.

Katso referenssit